ул. Лъчезар Станчев 5, Софарма Бизнес Тауерс партер
София,
България
23.3216697
42.6978388
UserLikes
Име: THAI SPA
Адрес: София, ул. Лъчезар Станчев 5, Софарма Бизнес Тауерс партер
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://thaispa.bg
E-mail: text to image
Отрасъл: Лечебни масажи
Дейност:

СПА и масажи

Ключови думи: thai spa, спа, масажи, терапевти, тайландския лечебен масаж

За нас

Добре дошли в THAI SPA. Нашият спа център е един от най-добрите и луксозни в сърцето на София. Нашите терапевти са от тайландски произход и владеят до съвършенство техниките на тайландския лечебен и релаксиращ масаж. Днес всеки има нужда от релаксация на ума и ревитализация на тялото след напрегнатия график, натоварения начин на живот и стреса в града. В Thai SPA предлагаме обширна гама от масажи, скрaбове и маски.


Нашите терапевти ще ви преведат през най-чувствения масаж, като използват натурални и органични продукти. След нашите процедури, ще се събудите освежени и подмладени. В нашата ритуална книга ще наме

THAI SPA
рите специално подбрани процедури, създадени да предоставят перфектен баланс на духа и тялото. Нашите терапии приемат един холистичен подход към физическото и духовно благосъстояние.


Вдъхновени от традиционните азиатски лечебни философии, създадени преди повече от 5000 години, нашите процедури се основават на принципите за подмладяващ баланс и хармония на тялото и душата. Нашите продукти са създадени от най-добрите органични съставки и чисти растителни, етерични масла. Те балансират и освобождават напрежението, и също така възстановяват мира и хармонията, като Ви пренасят в състояние на абсолютно блаженство.

 

Сподели във Facebook






Открийте ни в Google+