кв. Манастирски Ливади, бул. България 90
София,
България
23.29217
42.6600816
UserLikes
Име: KONTUR WELLNESS
Адрес: София, кв. Манастирски Ливади, бул. България 90
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.kontur-wellness.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Лечебни масажи
Дейност:

Уелнес и спа център

Ключови думи: масаж, massage, релакс, relax, уелнес


Галерия

KONTUR WELLNESS KONTUR WELLNESS KONTUR WELLNESS

За нас

Бъди егоист! Погрижи се за себе си! KONTUR WELLNES e релакс център, където ще се почувствате здрави, свежи, ще се заредите с позитивизъм, ще се погрижите за себе си така, както никога до сега.
Ще Ви посрещнем с балансирана енергия, усмивка и индивидуално отношение. Нашият фокус е грижата за вътрешната и външната красота, за ума и тялото като едно цяло, основано на любовта и хармонията. Всичко, което предлагамe е съобразено с уникалността на всеки клиент.
За традиционалистите предлагаме различни КЛАСИЧЕСКИ и АРОМА масажи, които в комбинация със сауна могат да направят чудеса. Ценителите на различно
KONTUR WELLNESS
то могат да намерят при нас ТАЙ ЙОГА МАСАЖ, БАЛАНСИРАЩ масаж и БИОМАСТЪР - терапия против главоболие.
Няма да останат разочаровани и любителите на Хамама. Нашите ритуали носят от очарованието на приказките от Хиляда и една нощ.  За да задоволим напълно изискванията на нашите клиенти, предлагаме и изработване на персонални програми, които освен масажи могат да включват и занимания по йога.
За всички, забързани в работното ежедневие ще очароваме със заниманията по офис йога.
Поверете грижата за себе си на нас! Ние знаем, как да Ви накараме да се почувствате специални, защото ценим уникалността ви!



 
Открийте ни в Google+